Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Ponedeljak 10.11.2014.
10:26
Beta, Srna A
Veliko pojačanje u teškom naoružanju od jutros stiže u Donjeck, uporište proruskih aktivista na istoku Ukrajine, javila je agencija Frans pres sa lica mesta. Novinari AFP-a videli su šest tenkova i dva oklopna vozila kod Šahtjorska, na putu ka Donjecku.
Ponedeljak 10.11.2014.10:32
Čim su se ovi "ZABRINULI" i Štajnmajer traži da se vrate uslovima protokola iz Minska, Ukrima se crno piše. Dok Ukri granatiraju škole, bolnice, gradove čak i balističkim raketama Štajnmajer je ćutao i doturao oružje. Sad kad se sprema kontra-ofanziva, oni su zabrinuti jer su Ukri nesposobni da se odbrane a i Kijev im visi. Jasno se vidi da gube Harkov i Odesu a ne mogu to nikako da spriječe jer NAROD koji tamo živi to HOĆE. Posebno danas jer su iskusili fašističku vlast Prošenka, onog boksera i drugih fašista koji su krenuli da "trijebe" svoje građane. Što tražili, ono i dobili a "zapadu" propala INVESTICIJA pa su bijesni.
Ponedeljak 10.11.2014.10:58
Такви попут Штајнмајера и сличних ће исту причу причати чак и кад се, неминовно у једном тренутку, сав народ нађе на једној а усамљени мајдановци на другој... Мајдановци ће за њих бити народ а ово остало сепаратистичка руља. Тако ће бити до даљњег јер еуропљанима више одговара да буду Америчка... него стратешки партнери са Русијом.
Ponedeljak 10.11.2014.11:00
Ja ću sad ko Koštunica - "kome pristiže naoružanje - našima il' njinima" ?
Ponedeljak 10.11.2014.11:15
Њима, са намером пишу овако уопштено. Можеш мислити колико су тек просечни еуропејци збуњени након оваквог "извештавања". Слично као и са нама 17.марта 2004. када нису хтели да кажу да су шиптари напали на све Српско већ су онако немушто извештавали "етнички нереди". Буди сигуран да је обрнута ситација ударали би на сва звона да "проруси" не поштују примирје.
Ponedeljak 10.11.2014.11:30
Видећеш исти шаблон, сваку ситницу са наше стране ће јасно означити "проруски..." док ће са супротне бити "има индиција, примећено је..." и сл. Тако ће тећи све док се не деси нека већа пиз...ја онда ће се свом жестином усмерити на Новорусе без да напомену ко је стварно одговоран за прекид ватре. Пази само ову реченицу: "Krhki prekid vatre na snazi je od 5. septembra, ali uprkos tome, od tada su stotine ljudi ubijene." и како из ове реченице читалац да сазна коме су припадали ти људи?!? Марсовцима?
Ponedeljak 10.11.2014.11:54
Bas, sad ce da vidimo sta jednom rece za Putkea i oligarhe. Ili-ili, a ja cu da ili pocnem jos vise da sanjam, ili cu da prestanem da sanjam...:-). I to ne samo ja.
Ponedeljak 10.11.2014.11:15
Rusi mora da iskoriste ovu situaciju kad je zima duga. Kijevu nije ostalo mnogo naoruzanja i morala, dobivaju od zapada. Dakle treba da izdrze jos jedan napad ukra, a onda da odgovore i dignu kontraofanzivu sa vojnim pucom koji ce da cisti sve do reke Zbruc.Malorusi mora da izaberu ili ce na cestu s Rusima potiv nacionalne garde i dragovoljackih bataljona ili na cestu bez identiteta i propasti. Za Galacijanere je jasno. U tom kontekstu izjave visoko-pozicionisanih uvek treba citati obrnuto. Nije li cudno da se osniva Galicijska liga sastavljena od Lvova, Ternopila, i Ivano-frankovska. Znaju sta sledi i pripremaju ih.
Ponedeljak 10.11.2014.16:37
Vozila nemaju oznake!!!!!!!!!Ma to je neoboriv dokaz da ih je posl"o lično Vladimir Putin, sankcije RUsiji !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)